Акціонерне товариство «Український науково-дослідний інститут вогнетривів імені А.С. Бережного»

Код за ЄДРПОУ: 00190503
Телефон: 057 700-34-40
e-mail: ukrniio@gmail.com
Юридична адреса: 61024 м. Харків, вул.Гуданова, 18
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
12.04.2011
89.3000000
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Про обрання головуючого та секретаря загальних зборiв акцiонерiв товариства.
2. Про обрання лiчильної комiсiї загальних зборiв акцiонерiв товариства.
3. Про затвердження регламенту загальних зборiв акцiонерiв товариства.
4. Звiт дирекцiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства у 2010 роцi.
5. Звiт Дирекцiї щодо операцiй з майном, якi проведенi у 2010 роцi.
6. Звiт Наглядової ради про роботу за 2010 рiк.
7. Затвердження звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї за 2010 рiк.
8. Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2010 рiк.
9. Визначення основних напрямкiв дiяльностi на 2011 рiк.
10. Про розподiл прибутку товариства за пiдсумками роботи у 2010 роцi, встановлення порядку виплати дивiдендiв.
11. Затвердження планового нормативу вiдрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивiдендiв за результатами дiяльностi товариства у 2011 роцi.
12. Про змiну найменування товариства у зв'язку з приведенням дiяльностi товариства у вiдповiднiсть з вимогами Закону України "Про акцiонернi товариства".
13. Внесення змiн до статуту товариства шляхом затвердження нової редакцiї статуту у зв'язку з приведенням дiяльностi товариства у вiдповiднiсть з вимогами Закону України "Про акцiонернi товариства".
14. Внесення змiн та доповнень до внутрiшнiх положень товариства шляхом затвердження нових редакцiй положень: Положення про загальнi збори акцiонерного товариства, Положення про наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про ревiзiйну комiсiю товариства у зв'язку з приведенням дiяльностi товариства у вiдповiднiсть з вимогами Закону України "Про акцiонернi товариства".
15. Прийняття рiшення про вiдкликання Голови та членiв наглядової ради товариства.
16. Встановлення кiлькiсного складу наглядової ради товариства, обрання членiв наглядової ради товариства. Затвердження умов договорiв (цивiльно-правових або трудових) з членами наглядової ради. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами наглядової ради.
17. Прийняття рiшення про вiдкликання Голови та членiв ревiзiйної комiсiї товариства.
18. Обрання членiв ревiзiйної комiсiї товариства.
19. Прийняття рiшення про вiдкликання дирекцiї товариства.
20. Обрання голови та членiв виконавчого органу товариства.
21. Визначення уповноваженого для довгострокового зберiгання первинних документiв з ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв товариства.
22. Затвердження Порядку вилучення та знищення сертифiкатiв акцiй товариства, випуск яких дематерiалiзовано.

Особи, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного:
Дирекцiя ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного".

Результати розгляду питань порядку денного:

По першому питанню порядку денного.
За результатами голосування обрано головою зборiв Шулик I.Г., секретарем - Солошенко Л.М.
Результати голосування: за обрання головою зборiв Шулик I.Г. i секретарем зборiв Солошенко Л.М. проголосувало 99,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах

По другому питанню порядку денного.
За результатами голосування обрана лiчильна комiсiя в наступному складi: Спiрiн Ю.О., Орєхова Г.П., Семененко О.М., Терлецька Н.К., Реброва О.М.
Результати голосування: за обрання членами лiчильної комiсiї Спiрина Ю.О., Орєхової Г.П., Семененко О.М., Терлецької Н.К., Ребрової О.М. проголосувало 99,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По третьому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено регламент загальних зборiв.
Результати голосування: за затвердження регламенту загальних зборiв проголосувало 99,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По четвертому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено звiт дирекцiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства у 2010 роцi.
Результати голосування: за затвердження звiту дирекцiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства у 2010 роцi проголосувало 99,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По п'ятому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено звiт дирекцiї товариства щодо операцiй з майном, якi проведенi в 2010 роцi.
Результати голосування: за затвердження звiту дирекцiї товариства щодо операцiй з майном, якi проведенi в 2010 роцi, проголосувало 99,3% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По шостому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено звiт наглядової ради про роботу за 2010 рiк.
Результати голосування: за затвердження звiту наглядової ради про роботу за 2010 рiк проголосувало 99,3% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По сьомому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено звiт та висновки ревiзiйної комiсiї за 2010 рiк.
Результати голосування: за затвердження звiту та висновкiв ревiзiйної комiсiї за 2010 рiк проголосувало 99,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По восьмому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено рiчний звiт та баланс товариства за 2010 рiк.
Результати голосування: за затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2010 рiк проголосувало 99,6% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По дев'ятому питанню порядку денного:
За результатами голосування затверджено основнi напрямки дiяльностi на 2011 рiк.
Результати голосування: за затвердження основних напрямкiв дiяльностi на 2011 рiк проголосувало 99,1% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По десятому питанню порядку денного:
За результатами голосування затверджено розподiл прибутку товариства за пiдсумками роботи у 2010 роцi, встановлено порядок виплати дивiдендiв.
Результати голосування: за затвердження порядку розподiлу прибутку наступним чином: перерахувати до фонду дивiдендiв кошти у розмiрi 30% вiд чистого прибутку товариства за 2010 рiк, що складає 135,6 тис. грн.; сума дивiдендiв, яка припадає на державну частку акцiй (40332 акцiї), становить 82,56 тис. грн.; дивiденди, що припадають на державну частку, повиннi бути перерахованi до Державного бюджету в 30-ти денний термiн пiсля проведення загальних зборiв акцiонерiв; виплату дивiдендiв акцiонерам-фiзичним особам здiйснити до 30.06.2011 р. проголосувало 99,8% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По одинадцятому питанню порядку денного:
За результатами голосування затверджено плановий норматив вiдрахування з чистого прибутку за результатами дiяльностi товариства у 2011 роцi до фонду виплати дивiдендiв в розмiрi 30% вiд отриманого чистого прибутку.
Результати голосування: за затвердження планового нормативу вiдрахування з чистого прибутку за результатами дiяльностi товариства у 2011 роцi до фонду виплати дивiдендiв в розмiрi 30% вiд отриманого чистого прибутку проголосувало 99,4% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По дванадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування перенайменовано вiдкрите акцiонерне товариство "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в публiчне акцiонерне товариство "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного".
Результати голосування: за перенайменування вiдкритого акцiонерного товариства "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в публiчне акцiонерне товариство "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" проголосувало 99,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По тринадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено статут публiчного акцiонерного товариства "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в новiй редакцiї. Доручено директору товариства, вiд iменi товариства, пiдписати статут ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в новiй редакцiї. Директору товариства вжити заходiв щодо здiйснення державної реєстрацiї нової редакцiї статуту згiдно вимог чинного законодавства України.
Результати голосування: за затвердження статуту публiчного акцiонерного товариства "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в новiй редакцiї, доручення директору товариства вiд iменi товариства, пiдписати статут ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в новiй редакцiї та за доручення директору товариства вжити заходiв щодо здiйснення державної реєстрацiї нової редакцiї статуту згiдно вимог чинного законодавства України проголосувало 98,7% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По чотирнадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування затвердженi внутрiшнi положення ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в новiй редакцiї: Положення про загальнi збори акцiонерного товариства, Положення про наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про ревiзiйну комiсiю товариства у зв'язку з приведенням дiяльностi товариства у вiдповiднiсть з вимогами Закону України "Про акцiонернi товариства".
Результати голосування: за затвердження внутрiшнiх положень ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в новiй редакцiї:
Положення про загальнi збори акцiонерного товариства, Положення про наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про ревiзiйну комiсiю товариства у зв'язку з приведенням дiяльностi товариства у вiдповiднiсть з вимогами Закону України "Про акцiонернi товариства" проголосувало 98,6 % голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По п'ятнадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування вiдкликана наглядова рада ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" у повному складi.
Результати голосування: за вiдкликання наглядової ради ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" у повному складi проголосувало 99,9 % голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По шiстнадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування встановлений кiлькiсний склад наглядової ради товариства (п'ять осiб), обранi члени наглядової ради товариства строком на 3 (три) роки (три представники РВ ФДМУ по Харкiвськiй областi, а також Бабкiну Л.О. i Шулик I.Г.), затвердженi умови договорiв (цивiльно-правових або трудових) з членами наглядової ради, доручено директору товариства пiдписати цивiльно-правовi договори з членами наглядової ради ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного".
Результати голосування:
- за затвердження кiлькiсного складу наглядової ради ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" в кiлькостi 5 осiб проголосувало 100% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- за обрання членами наглядової ради товариства ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" строком на 3 (три) роки:
- представника Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi проголосувало 76809 голосiв (26,0% голосуючих акцiй) товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- представника Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi проголосувало 76809 голосiв (26,0% голосуючих акцiй) товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- представника Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi проголосувало 76809 (26,0% голосуючих акцiй) товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- Бабкiної Л.О. проголосувало 27660 голосiв (9,4% голосуючих акцiй) товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- Шулик I.Г. проголосувало 26409 голосiв (8,9% голосуючих акцiй) товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- за затвердження умов цивiльно-правового договору з членами наглядової ради ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" проголосувало 100% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах;
- за доручення директору товариства пiдписати цивiльно-правовi договори з членами наглядової ради ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" проголосувало 100% голосуючих акцiй товариства, зареєстрованих для участi у зборах.

По сiмнадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування вiдкликана ревiзiйна комiсiя ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" у повному складi.
Результати голосування: за вiдкликання ревiзiйної комiсiї ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" у повному складi проголосувало 100% голосуючих акцiй товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.

По вiсiмнадцятому питанню порядку денного:
За результатами голосування обранi члени ревiзiйної комiсiї ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" строком на 3 (три) роки (два представники Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi, а також Ведiньова Л.М.).
Результати голосування: за обрання членами ревiзiйної комiсiї ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" строком на 3 (три) роки:
- представника Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi проголосувало 73985 голосiв (41,7% голосуючих акцiй) товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах;
- представника Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi проголосувало 70390 голосiв (39,7% голосуючих акцiй) товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах;
- Ведiньової Л.М. проголосувало 29101 голосiв (16,4% голосуючих акцiй) товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.

По дев'ятнадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування вiдкликано дирекцiю ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" у повному складi.
Результати голосування: за вiдкликання дирекцiї ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" у повному складi проголосувало 100% голосуючих акцiй товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах;

По двадцятому питанню порядку денного.
За результатами голосування обрано директором ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" Примаченка В.В. строком на 3 (три) роки. Обрання членiв дирекцiї (заступника директора з наукової роботи Мартиненка В.В., головного iнженера Рищенка С.I., головного бухгалтера Гармаш Н.Ф., завiдувача планово-виробничим вiддiлом Новiкової О.I.) залишено без розгляду. Доручити директору товариства подати до наглядової ради товариства подання про персональний склад членiв дирекцiї товариства.
Результати голосування:
- за обрання директором ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" Примаченка В.В. строком на 3 (три) роки проголосувало 95,8% голосуючих акцiй товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах;
- за залишення без розгляду обрання членiв дирекцiї (заступника директора з наукової роботи Мартиненка В.В., головного iнженера Рищенка С.I., головного бухгалтера Гармаш Н.Ф., завiдувача планово-виробничим вiддiлом Новiкової О.I.) проголосувало 68,2% голосуючих акцiй товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.

По двадцять першому питанню порядку денного.
За результатами голосування визначено ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" уповноваженим для довгострокового зберiгання первинних документiв з ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв товариства.
Результати голосування: за визначення ПАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного" уповноваженим для довгострокового зберiгання первинних документiв з ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв товариства проголосувало 99,5% голосуючих акцiй товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.

По двадцять другому питанню порядку денного.
За результатами голосування затверджено наступний Порядок вилучення та знищення сертифiкатiв акцiй ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного", випуск яких дематерiалiзовано:
- всiм акцiонерам надсилаються повiдомлення iз зазначенням адреси та строку повернення сертифiкатiв акцiй;
- акцiонери у термiн до 30.06.2011 р. повиннi повернути сертифiкати акцiй товариства за адресою: 61024, м. Харкiв, вул. Гуданова, 18, 1-ший поверх (кiмната 123);
- пiсля вказаного строку, тобто пiсля 30.06.2011 р., сертифiкати акцiй вважаються такими, що втратили чиннiсть, про що буде здiйснено публiкацiю;
- знищення сертифiкатiв акцiй здiйснюється комiсiєю у кiлькостi не менше трьох осiб. Склад комiсiї затверджується керiвником емiтента;
- знищення вилучених сертифiкатiв акцiй здiйснюється шляхом спалення з обов'язковим складенням акту про знищення. Невiд'ємною частиною акта про знищення повинен бути реєстр знищених сертифiкатiв цiнних паперiв, який має мiстити iнформацiю щодо iндивiдуальних ознак знищених сертифiкатiв (серiї, номера, наскрiзного номера).
Акт про знищення сертифiкатiв акцiй разом з реєстром знищених сертифiкатiв зберiгається постiйно у емiтента.
Результати голосування: за затвердження наступного Порядку вилучення та знищення сертифiкатiв акцiй ВАТ "Український науково-дослiдний iнститут вогнетривiв iменi А.С. Бережного", випуск яких дематерiалiзовано (всiм акцiонерам надсилаються повiдомлення iз зазначенням адреси та строку повернення сертифiкатiв акцiй; акцiонери у термiн до 30.06.2011 р. повиннi повернути сертифiкати акцiй товариства за адресою: 61024, м. Харкiв, вул. Гуданова, 18, 1-ший поверх (кiмната 123); пiсля вказаного строку, тобто пiсля 30.06.2011 р., сертифiкати акцiй вважаються такими, що втратили чиннiсть, про що буде здiйснено публiкацiю; знищення сертифiкатiв акцiй здiйснюється комiсiєю у кiлькостi не менше трьох осiб. Склад комiсiї затверджується керiвником емiтента; знищення вилучених сертифiкатiв акцiй здiйснюється шляхом спалення з обов'язковим складенням акту про знищення, невiд'ємною частиною акта про знищення повинен бути реєстр знищених сертифiкатiв цiнних паперiв, який має мiстити iнформацiю щодо iндивiдуальних ознак знищених сертифiкатiв - серiї, номера, наскрiзного номера; акт про знищення сертифiкатiв акцiй разом з реєстром знищених сертифiкатiв зберiгається постiйно у емiтента) проголосувало 99,0% голосуючих акцiй товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.